Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är så berusad

Jag ramlar och slår mig hårt
Så när jag märker att jag har börjat att blöda
säger jag till mig själv lite dystert, förlåt
Sedan bara as garvar *asg* jag då jag råkar ge mig själv
en smäll
Ett slag som verkligen får mig att brista ut i gråt
Och förtvivlad som jag blir över att jag är så berusad
faller jag ännu en gång ner mot marken
Fast den här gången över kajen rätt ner i en båt
där det sitter en fyllkaja till kvinnlig kapten som inte
har fått till det på länge
Så när jag faller rätt ner i hennes famn blir hon så jäkla kåt
Som manna ifrån himlen, säger hon högt och tydligt
Jävla skit också
Vilket öde det är som man går till mötes
För det är då som hon bara lättar ankar och lämnar hamn
alldeles våt...

Är så berusad!

Ken Cassel
22/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-22 21:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så kan det gå när haspen trilla å...
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel