Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig tillbaka



Jag skådar upp mot ett berg på dess södersida,

jag skådar även bort mot norr och ser hur mossan

tätt samlat sig tillhopa. Likt livets droppar som

inte fått sin chans. Åh Herre sträck ut din famn!

Jag ropar, jag gråter så tyst men så högt att

du ser min desperation. Likt en åtel där jägaren

är på jakt, där känslan mig sakta till ..intet..gör.

Orden tar dock inte slut, jag viskar, jag ber!

Ta mig tillbaka! Ta mig till din närhet älskade..

Finn mig igen, bortom allt jag gjort. Finn mig

igen, i allt jag gjort! Utan att dra mig till skuld

i det brustna hjärta jag bär. Se mig som den jag

är. För mig, är du allestädes ren och barmhärtig.

För mig är du trofast och ren likt det regn som

precis kom. Precis så, ja så är jag din åter...






Fri vers (Fri form) av stefan.g
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-22 21:32



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det finns så mycket innerlighet, sårbarhet och längtan tillbaka i dina ord. Att bli funnen och sedd igen. Rakt och ärligt, precis som den man är. Bara så. Tyckte om att läsa och känner igen mig i en hel del.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva