Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var jag föralltid glömd

Jag lyssnade den natten, efter ord som aldrig
fick en mening. Där stod jag tom, med tusen
obesvarade frågor. Tusen obesvarade ord.
Letade efter dig i varje vrå och hörn, hittade
knappt mitt namn när jag stod där tömd.






Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-22 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi