Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kroppen talar sitt tydliga språk

vill man älska
För det sista som man då vill är ju att ha bråk
Man söker efter lust
Söker efter känslor som kanske aldrig har haft
För där står man helt mottaglig med huvudet sitt på skaft
i väntan på alla möjliga och omöjliga känslor
Känslor som ska få en på fall
Känslor som ska ge en tröst
Känslor som kan få en att falla ner på knä och börja
böna och be om hennes ena bröst
För aldrig förut har man ju fått se något så sött...

När kroppen talar sitt tydliga språk, vill man älska!

Ken Cassel
22/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-22 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel