Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hög med clowner som fått stora summor pengar

Vilken parodi att beskåda den nya gruppen
som nu ska stå i centrum och försöka leda landet
en hög med clowner som fått stora summor pengar
så klart att de ser glada ut nu då de har fickorna fulla
problem har redan uppstått och inte kommer det bli bättre
valet av dessa har varit odemokratiskt och den lilla mannen
som älskar att få synas i rampljuset, gillar det massor
han förespråkar instängdhet och sätta munkavle på folk
frihet och demokrati är två ord han föraktar mycket
diktatur välkomnas med öppen famn och den kommer
att växa ännu mera nu, tack vare dessa fem
samhällsutvecklingen pekar klart åt det hållet
yttrandefriheten har stramats åt hårt och de som
står upp för den till 100% får smaka på motstånd
vindarna som blåser över Sverige är isigt kall
mörka onda krafter vill verkligen få det på fall..
den lilla mannen hjälper så glatt och så gärna till
han trycker sig på och fram, gör precis som han vill
Sverige blöder i massor, blir värre för var dag som går
men han bryr sig absolut inte, MÅNGA vill att han avgår







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-22 22:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till twitter.
2019-01-23

    ej medlem längre
Bra text. Klok kommentar från läsare.
2019-01-23

  willmayfly
Starkare ord får man leta efter. Modiga ord. Viktiga ord. Jag önskar att modet du visar var smittsamt.
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP