Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tid kommer.

Att se glädjen hos barn gör mig glad.

Att se familjen le gör mig glad.

Att höra vänners skratt gör mig glad.

Att få dela med mig av mina erfarenheter gör mig glad.

Att få skriva det jag vill gör mig glad.

Att se mig resa sig efter varje smäll gör mig glad.

Att veta att jag har en stolt ängel på min axel gör mig glad.

Att göra mig själv stolt gör mig lycklig.



S. Turesson




Fri vers av S.Turesson
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-22 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson