Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanpå och innanpå

Långa fransar
Nytvättat hår
Uppklädd
Luktar gott
Fint leende
Pigg

Trasig själ
Under sminket är de mörka ringarna
Oförklarlig trötthet
Ingen motivation till något
Stressen och pressen finns alltid i tankarna
Stenen på bröstet

Överleverever för familjen
Överlever för djuren
Överever för mina vänner
Överlever för samhället
Det dumma jävla samhället




Fri vers (Spoken word/Slam) av hon på instagram
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-23 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hon på instagram

Senast publicerade
utanpå och innanpå
* Se alla