Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan i en talltopp

Tänker ibland
På det barnet man
en gång var
Beroende av den
vuxnes godtycke
och hur man ändå
lyckats växa opp
Från tiden då
barnets vilja
satt i en talltopp
eller ännu högre opp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-23 11:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns det där med talltoppen. Alltid lika förargligt, tyckte man som barn.
(Svensktoppen kunde också vara jobbig.)
Sedan blev jag själv pappa...
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP