Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just a grammatical play.


A gram of Grammar.

I am and you are on conditon that
we are as he and she that it is as if
they all just seem, to be.




Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-23 11:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul att läsa samma vers både på svenska och engelska...
2019-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Att läsa sakta med tankens klarhet!
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP