Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden och bryggan




Jag satt på stranden
vid en brygga
byggd av kärlek, hopp och tro

längtade efter dig

såg ut över havet
vattenytan var spegelblank

bad vindarna fylla dina segel

du kom och kastade ankar

vi satt på stranden
vid en brygga
byggd av kärlek, hopp och tro

såg ut över havet
vattenytan var spegelblank




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2019-01-23 11:41



Bookmark and Share


  WyS VIP
Acceptans och frid! Vackert
2019-01-28

  Johan Strömstedt
Byggd av kärlek hopp och tro. En så fin formulering. Men så svår att bygga hållbart.
En fin och vacker text. Har en känsla av att vemodet finns där i vattenkanten.
2019-01-28

  Eva Helene VIP
Ljuvt och ljust, så vackert så!
2019-01-27

  lila fjäderblomman VIP
kärleksfull och vacker!
2019-01-26

  Lars Hedlin
Full av liv
2019-01-25

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om mötet. Vinden i seglet är en spännande metafor.
2019-01-25

  BenGust VIP
Harmonisk krusning.
2019-01-24

  Lottie Ålhed VIP
Längtansfullt vemodigt och trösterikt
2019-01-24

  limerick
Så vackert!
2019-01-24

  Ezmeralda VIP
Så vackert.
Ger fina bilder i mitt inre.
Kärlek är det finaste som finns.
2019-01-24

  Blomma-Stjärna VIP
vacker och kärleksfull dikt!
2019-01-23

  Stay Golden
2gether4ever
2019-01-23

  Respons VIP
Fin stämning!
2019-01-23

  Anya VIP
Tänker på Evert Taaube här...så skimrande var aldrig havet. du fångar sannerligen lyckan. Bravo!
2019-01-23

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra bilder kring tidlös längtan och uppfyllelse.
2019-01-23

  Magdalena Eriksson VIP
som en gunga i vind
2019-01-23

  Kungskobran VIP
Vinden bar kärleken fram
han hammnade i din famn

Fint romantiskt diktat
2019-01-23

  Niliboy
ja, jag säger då det. Allas vår väntan, det eviga upploppet!
2019-01-23

  Annie b'larsson VIP
Väldigt fint skrivet. Det finns hopp i dikten, men också smärta. Väl komponerat.
2019-01-23

    ej medlem längre
Åh, så fin! <3
2019-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Stämningsfullt bildspråk om kärlekens hållbarhet! Underbart fint!
2019-01-23

  Öknens Ros VIP
En stund av lycka och ödmjukhet.
2019-01-23

  Poeten Salvador VIP
En sommarbild är vad vi behöver
2019-01-23

  M.Eta
I tankar kan längtan uppfyllas! Fint!
2019-01-23

  Feliaxel VIP
Fin kärlekshyllning
2019-01-23

  ULJO
Så härligt kärlek kan vara
2019-01-23

  Maria Sundelin VIP
Så stämningsfull
Kramar
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP