Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till redaktionen (Ni som bestämmer på poeter.se)

Har tillskrivit er på redaktionen ett flertal tillfällen.
Begär bara lugn och ro. Här på poeter.se
Inget svar, ingen kommentar på min enkla uppmaning från er sida.

Det finns de som är här på poeter.se
endast för att förnedra, provocera och trakassera oss poeter. Jag och många med mig har blivit utsatta många, har slutat, sagt upp sitt medlemskap.

När ska ni ta saken på allvar och stänga av provokatörerna?
När ska ni stänga av de empatilösa? Dem som bara nedvärderar oss poeter här på poeter.se.
Gör något nu innan bara provokatöreran finns kvar här.
Gör något nu!




Bunden vers av ULJO
Läst 637 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-23 15:14



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Instämmer i dina ord.
2019-01-28

  Siggesdotter
Håller med Viksten om denna poet. Det måste finnas nån slags censur!
2019-01-27

  Siggesdotter
BRA skrivet!
2019-01-27

  Lars Hedlin
Tack för att du tar upp detta viktiga!
2019-01-25

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2019-01-23

  Viksten
Det finns flera motbjudande poeter på
denna sida
En rabiat kristen är allmänt oförskämt,
skriver niddikter om andra som inte delar
hans fanatiska tro
Han lägger sina kommentarer som en
blöt filt i kommentarsfälten
Det borde vara en självklarhet att han
blir portad från sidan
Till min stora förvåning ser jag ibland
att hans dikter ibland blir uppmärksammade av Redaktionen.
Det är motbjudande och fegt att han inte
kastas ut från sidan

2019-01-23

  lodjuret/seglare VIP
Det hänger som så ofta förr, lapp på var enskilds dörr, det är din egen strid att strida, som vore det en trotsig häst att rida, med morot och piska du väljer, eller hotfullt tal blott sväljer.
2019-01-23

  Ida-Marianne
Jag retar mig på att det är flera som använder poeter.se för att bedriva överdriven partipolitisk propaganda.
Det finns ju så många ställen att köra propaganda på ute på andra nätsajter så det vore ju tacknämligt om vi skulle slippa den sortens skriverier. Visst kan man skriva dikter om det allmänna tillståndet i världen och i Sverige, men det är skillnad på djupa tankar om utvecklingen/tillståndet i världen och vanlig naiv och förenklad partiretorik. Poeter.se borde hänvisa retorikerna till en egen avdelning så vi slipper se den mest hårda och avskyvärda propagandan!
2019-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan bara hålla med dig. Jag har också kontaktat redaktionen, om samma sak. Men tyvärr får man inte svar.
2019-01-23

  Maria Sundelin VIP
Bra rutet
Här ska man vara för att skriva inte trakassera
Kramar
2019-01-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Upp till kamp
emot tystnad
som Redaktionen
alltid håller på den
fasonen. Dags de
ställer upp tar bort
de som god tillvaro
förstör... Eller är det
bara så att Red. bara
på vissa hör? WHAT?
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO