Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Italienska Flickvän

Ok
Så här var det
Jag hängde mycket på IRC en gång i tiden
Det är väl lite som dagens discord
Detta var långt innan en del av er var födda
Och en gång gick jag in i en italiensk chattkanal
Där började jag chatta med en italiensk tjej
Vi hade så mycket gemensamt
Jag blev nästan med en gång förälskad
Och hon hade bara tillfälligt internetuppkoppling
Så vi bytte adresser och började skriva till varandra på vanlig post
Hon skickade teckningar och målningar som hon gjort
Och jag skickade Cd-r med min egen musik
Sen bestämde vi för att träffas
Det gick rättså bra
Jag bodde på ett kloster någonstans utanför San Severino Marche
Hon bodde med sin familj
Sen träffade jag hennes familj
Hennes farmor gjorde fantastisk god mat
Hennes pappa tyckte väl inte sådär mycket om mig
Och det funkade inte så länge
Men åren har gått
Ja, det här var sent 90-tal
Hennes pappa är död nu
Och hennes mamma begick självmord redan innan vi träffades
Jag hoppades att vi skulle ses och hoppades på att hon skulle komma till Sverige
Men det hände aldrig
Och åren bara gick
Här sitter jag ensam
Och lyssnar på Italiensk musik och tänker lite på min gamla ex, min italienska flickvän
Hmm, hon har säkert barn nu med en annan man
Ja åren har verkligen gått fort
Jag har inte velat träffa någon annan
Så istället sitter jag här i en lägenhet och skriver dikter
Det hjälper rätt bra och jag mår faktiskt rätt bra
Men helt plötsligt kom jag igen att tänka på min Italienska Flickvän




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-23 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP