Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina bästa kompisar förlorade en familjemedlem, detta är tillägnat till henne.


Hejdå

Du var nu reda att stiga upp.
Veckla ut benen och gå din väg.
Det är nu jag som sitter fastfrusen, stelnad av sorg sitter jag här och minns.
Jag minns skratten och berättelserna du delade med dig av.
Kärleken som omgav dig.
All kärlek och lycka till dig på din resa.




Fri vers (Fri form) av Tildatej
Läst 459 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-23 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tildatej
Tildatej