Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det var längesen


Du kommer aldrig bli som dom Hanna
Sa han och menade nåt bra
Aldrig har jag älskat nån som dig Hanna
Det var så han sa




Fri vers av Hanna S
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-06-19 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S