Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lådvis

Taggiga spår med vackra kanter
När storheten slog ifrån blev världen en ask
Inte ens du hade kunnat förutspå förtrollningen
Små stenar blir aldrig mer,
Dem börjar bara finnas
Blir hela,
Verkligheter
Far kommer aldrig mer
Hysa orättvisa
Fritis kommer aldrig mer bara vara du
Där står du inte längre,
Bara här




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 71 gånger
Publicerad 2019-01-23 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge