Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅNGSMED

I silverkvitter
en sångsmed sitter
hela dagen lång.
Smedjan där den smider
en buske är.
Bland blad och bär
den gnolar på och gnider
med strupen full
av vitaste gull
sin sång!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-01-23 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP