Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppsala 1970


VID FYRISÅN

Alomhängda mörka vatten
glider genom sommarnatten.
Trädens kronor sakta rinner,
molnen gulnar, himlen brinner.

Så som Fyris stilla flyter
genom trädens gröna flöden,
rinner nu mitt liv och bryter
sakta dammarna mot döden.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-23 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP