Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MASKERAD

 

Vilken mask tar du på dej i dag 
när du träffar någon du inte känner 

För de är väl knappast samma  
som när du är med dina vänner 

Är de den som är lite styv 
eller kanske till och med hård 

Nej, ta den mjuka masken 
den passar bäst 
och är följsam och lätt 

Så dem som du träffar i dag 
inte har så svårt att hitta rätt 

Eller låt förklädnaden falla  

De borde vi alla




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-23 21:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som inte har någon attityd är sinnessjuk.
2019-01-29

  Lars Hedlin
JA jag tror det finns många som tar på sig sina masker innan de ger sig ut i världen.
2019-01-25

  Feliaxel VIP
Man borde alltid visa vem man är,inte dölja sig bakom en mask
2019-01-24

  Johan Strömstedt
I garderoben hänger nog hos de flesta
kjolen eller kostymen attityd. Skräddare till dessa kreationer är nog ofta rädsla eller osäkerhet. Det blir som du så väl beskriver en maskerad. På vägen hem så kan det nog ibland kännas bra, men kanske "fan också"
Bra text!
2019-01-23

  Larz Gustafsson VIP
"Vem ska jag förställa i dag?" (Di Leva)
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP