Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
somliga minnen kommer och går och ändras med tiden


redigerad skam

skam kände jag tidigt

olydig

besvärlig

blyg och rastlös

 

skuld alltför tung för ett barn

att bära

kallad till skranket

för räfst och rannsakan

domen 

vållande till andras lidande

 

senare 

såg jag sorgen

 

när citronfjärilarna landade på de första vårblommorna

kunde vi äntligen börja

älska varandra

 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-23 21:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är frikänd av Jesus Kristus. Min sak är avklarad i Högsta Instans.
Så låt dem bråka.
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP