Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte speciellt unik


Vissa män tycks se det som ett kvitto
på hur speciella dom är
att dom lyckas såra mej

men jag ska säga dej

Det om något
gör dej bara
till ytterligare en
i mängden

Att man inte kunde
lita på dej i längden

Inte det minsta speciell
och speciellt inte
unik
utan väldigt lik
alla andra män
i mitt liv






Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-23 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ändra nåt stort i ditt liv så ändras alla män också
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff