Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens sken

Dansar i natten,
Under månes sken,
När ingen ser.

Ett sken som lyser,
Över hennes slanka,
Men kurviga,
Perfekta kropp.
Man kan ana hennes byst,
Rosa och styva.

Naken och fri,
Hon dansar,
O dansar.
Tills hon faller ihop,
O han frågar,
Får jag lov min sköna.




Fri vers (Fri form) av Lolita95
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-23 22:37



Bookmark and Share


  M:tin
Vacker!
2019-02-02

    ej medlem längre
Härligt bildspråk...
2019-01-24

  Stay Golden
someone never tires :P
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lolita95