Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm...bara glöm...

Jag längtar
Till det
Som inte
Längre finns
Kvar

Inre bilder
Av en
Annan Tid

Kanske söker
Jag svar

Varför det
Blev som
Det blev

Skriver rader
På rader
Utan innehåll

Ett avskedsbrev

En längtan
En dröm

Skona ditt hjärta

Glöm

Bara glöm








Fri vers av Virvelvind
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-23 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind