Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara fantasin


Sätter gränser



I drömmars land
kan vad som helst hända
bara fantasin sätter

gränser


Långt bort, blir nära
ni blir vi, när ljuset
faller ner från


himlen

Tid och rum krymper
natt ska bli dag
jag kastar mig handlöst ut

Faller djupt



Helena 2019-01-24






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-24 01:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömmer alltid drömmer för att undvika mina mardrömmar som bor i verkligheten. Jag faller pladask för ditt diktande!
2019-02-02

  Rise Little One
Friheten spelar en stor roll i dina ord
2019-01-24

  Domenico VIP
En ljus text...känslan av att känna sig stark,uppfylld,modig...släppa tag,hänge sig,falla djupt...
2019-01-24

    ej medlem längre
Det är så befriande att ha förmågan att fantisera...

Du beskriver det fint
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW