Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö

Att återvända

Kanske bara till glömskan


med tysta vingslag





Bunden vers (Haiku) av bittemi VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-05 09:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om. Tänker på alla dementa.....men jag kanske helt tänker fel?
2024-03-01

  Lars Hedlin
Berör
2019-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Du fångar detta känsliga ämne så fint och ömt.
2019-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Haiku som inspirerar tanke och känsla!
2019-05-06

  Bibbi VIP
Fint.
2019-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och fin haiku...på något sätt tröstande...
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP