Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortkopplad



Bruset har snurrat

Röster, text och musikslingor

Foton i ett aldrig sinande nyhetsflöde

har pockat,
trånat

efter min fulla uppmärksamhet.

Där ute höjs röster för att fånga mitt intresse

Det jobbas hårt i sorl-belamrade rum

Men just nu

Alldeles nu

Omfamnar jag

Bara

Tystnaden

Och

Stillheten




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-24 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP