Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stackars tjejen i byn, sade hon i sekel Guds ord bär inte kedjor. Och förlita sig blind på samhället.


Den stackars tjejen i byn.

 

 

*Att hålla afrikan francvaluta är det som hjälper Frankrike att vara bland de sex bästa ekonomierna i världen och inte afrikanska ekonomier. Den italienska anser också att utan förekomsten av afrikansk franc Frankrike skulle falla i rankningen nå knappt bland de 15 ekonomierna i världen.

Vi måste bekämpa orsakerna till migration eftersom endast bekämpa konsekvenserna kommer att bli en fiende till Afrika, inte en vän ", sa Batista. Italienska lagstiftare sagt att han vill även framkalla en "incident" i diplomati, dem som korsa Medelhavet, sade han:

Jag skulle reda dem och sedan skulle jag gå hela vägen med dem till Marsilia.

Vicepremierul italienska Luigi di Maio lanserade allvarliga anklagelser mot Frankrike, som säger att migrationsfenomenet matas av nykoloniala åtgärder de tillämpar antas i Afrika.

Att upprätthålla den afrikanska francen hjälper Frankrikes ekonomi, vars BNP har byggt 40% av sitt förhållande till Afrika. Ledare för rörelsen 5 stjärnor, det starkaste partiet i det italienska parlamentet, laddade att Frankrike blockerar utvecklingen i Afrika genom finanspolitik av koloniala ursprung. Hans uttalanden kompletterades av en annan suppleant för 5-stjärniga rörelsen, Alessandro di Batistas.

Vill bara tilläga att också vi i Sverige har hypokriter som dömer orättvis det gäller vem håller på sina axel svenska hushåll och infrastrukturen i övrigt fungerande var min kommentar på Facebook här i föregår. Angående demokrati och kulturministern Amanda Lind.

(Det är mycket kränkande den offensiva kommentaren, passar dig inte som Amanda Lind rastaman frisyr som hon har rykte tycker om reggaemusik och representerar också den internationella kulturen! Sverige har mat på bordet från Afrika gårdar, vet ni hur går det till med artigheter i affärsrepresentation klädsel och vilka färger har varje land.

Vist säger somliga att svenska kvinnor ska kamma sig med lopp kamloskan.


Varför vill ni kränka i rasismens namn med svordomar som visar på rutten svenskhet.


Kvinnorna får ha huvudbonad hur det behagas och är på mod för stunden!


Idag vill jag sätta dörrmattan på huvud och bara gå!

 
För svenskar av den sort som kommenterar av pervers karaktär Amandas uppsatt hårstyle i ett klassiskt plagg passar inte ens MM, - Norma Jean Baker i Sverige.
Vänligen sluta intrigera till hat på svenska mark!

https://www.youtube.com/watch?v=NiRj5m63oig




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-24 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP