Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta damen från Zaragosa

En kvinna ifrån Zaragosa

var så het, som hade hon frossa.

Med sin charm och sin blick

fick hon napp på ett kick

och den utvaldes kinder att blossa




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-24 10:06



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
rolig å fyndig limerick!
2019-01-24

  Öknens Ros VIP
Fin limerick.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP