Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser

Det händer förstås
att inspirationen
sinar
att skärpan förgås,
att intentionen
förtvinar.
Då inser man
att fantasin
brister,
gör vad man kan,
fast med min
bister.

Men så tänds
en alstrande
låga.
Det bistra vänds
till att skapande
våga.
Man är beredd
att lyriskt fresta
det givna.
Av rimmande ledd
kan man testa
det skrivna.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-24 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström