Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där är jag fri

Lycklig

lugn

glad

vid vattnet är jag nog alla tre

Där löven faller

där isen lägger sig

där fåglar sjunger

omringat av träd, mossa
andra vackra ting

där njuter jag
där är jag fri




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 669 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-24 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi