Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget rubbar mig

Tjälen under gräset skjuter fram ceremonin
men sorgen väjer inte för kylan,
inte för något.
Obarmhärtig i sin framfart.

Jag är här, jag är nu,
men lugn,
jag är också i maj juni juli
när marken är mjuk.




Fri vers av nikkifager
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-24 10:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tycker särskilt om de två sista raderna.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager