Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens diamant

Bakom alla masker Bortom alla spel

Står de en själ och önskar att bli hel.

Men när natten kommer så är allting redan glömt.

Så jag kysser dig ömt och säger -

Lycka till !

 

Natten väver dina drömmar

tills du vaknar upp igen

till helt ny dag ,

men du minns ingenting alls

 

Som en slöja som döljer en diamant

ger du dig ut i natten.

Du är intelligent och elegant.

Oh så vacker och så charmant.

Du är briljant.

 

Men det är ju dig dom vill åt som en flock av hungriga Vargar

som sliter i din själ.

Och tuggar på dina tankar.

Tills det inte finns nått kvar.

 

Men nu vill du byta dina sömnlösa nätter

till en stunds lugn och ro

Men kanske inte så länge

för dina tankar dom växer och dom gror.

 

Natten väver dina drömmar

tills du vaknar upp igen

tilll helt ny dag ,

men du minns ingenting alls

 

Men allt går i cirklar om och om igen.

Och de du förlorat kommer ju igen.

Men räkna inga timmar

Räkna inga år.

För de som händer

De händer ju ändå.

 

Ute i de stora vida blå

så vilar en hemlighet.

I mysteriets kärna

finns alla svar du inte vet.

 

Du vaggar din själ fram å tillbaka.

i din tysta medvetenhet.

Natten väver dina drömmar

tills du vaknar upp igen

till helt ny dag ,

men du minns ingenting alls




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-24 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy