Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den riktiga poeten

Använder fina ord som beskriver
Medan jag mitt hår river

I ett försök att få till en endaste dikt
Det är ju min plikt

Fattar direkt
Att man måste vara perfekt

Orden måste flöda, alltid komma rätt
Aldrig råka ta fel på ordens färgpalett

Men det här måste få ett slut
Jag har absolut inget mer krut

Kan inte sitta här och leta ord som rimmar
Det tar ju flera timmar

Det här känns som ett julklappsrim
Som mest är till för att få lite skoj och stim

Men detta kommer från djupet av mitt hjärta
Även om det följer med lite smärta

Jag önskar all lycka till dig
Du kommer nog aldrig läsa något mer av mig




Bunden vers (Rim) av aPorcupine
Läst 886 gånger
Publicerad 2006-06-19 20:04



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
diktvånda inramad i skön självironi

kan inte låta bli att garva,åt avslutet

nice!
2007-04-29

    Naemi
Du rimmar BRA mycket BÄTTRE än mig! Snyggt jobbat, du lär få det lätt nu till jul!
2006-11-02

    ej medlem längre
luatig och vältrimmad, en bra introduktion av dig och din syn på skirvandet. En del rader tål att ändras när det gäller vissa upprepningar, men annars flytande och fint!

Mvh Robin
2006-07-20

    seymour
Fy fan va bra. Jag älskar den här!

Bokmärkt.
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine