Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket



Kakelmakaren
Var sur att alla

Åkte in i hans
omtalade väl
-gjorda kakel

Och till sist blev
det till ett enda

Stort kacklande

Och han började
vackla i sin tilltro
på Medborgarnas


Sunda åsikter
Som gick så
vilt isär

Mellan hat
och beundran

Och han förstod
Att det goda skulle
Bli godare och det
Onda bli ondare. ..

Men inte riktigt vad
Som var meningen

Med allting?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-29 23:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Till objekt3
Ursäkta om
Du blev
Besviken?

2019-01-30

  Anya VIP
En existentiell text i annorlunda och personlig tappning.
2019-01-30

  objekt3
Var Är mosaiken?
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP