Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt


Ofruktbart att öppna en stängd dörr

IF IT DOESEN`t OPEN
IT`s NOT YOUR DOOR!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-24 12:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap att bära med sig i vardagen!
2019-01-25

  Lars Hedlin
Ja sant det!
2019-01-25

    ej medlem längre
Opens up my mind!
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP