Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRSENT

Sen vinter

Precis som du

Alltid kommer försent




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2019-02-17 09:42



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
Tusen tack för dina fina ord
yess alla väntar men sällan får de det de vill ;)
2019-02-20

  MALVAA VIP
Öknens Ros
Stort tack
yes bättre än inget
förhoppningsvis hen kommer ;)
2019-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Vi är många som väntar, bra tillfälle att träna sitt tålamod!
2019-02-17

  Öknens Ros VIP
Bättre sent än aldrig! :)
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP