Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt litterära café

en av mina drömmar/ fantasier
är att jag skulle ha en bokhandel,
ett antikvariat, bibliotek eller litterärt café

där alla böcker skulle vara mina favoritböcker
och man skulle varken få köpa eller låna dem
utan bara få läsa dem på plats

tänk om jag kunde driva ett sånt ställe
till exempel så
att besökarna måste ha medlemskort

och så kunde man fika där
och läsa eller sitta och prata om litteratur
eller skriva själv...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-24 14:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett antikvariat kanske
2019-01-24

  SatansSon VIP
det går inte. för drygt tvingasläsa där du sitter på caféet. starta ett förlag istället. eller en litterår tidskrift. en hemsida för litteratur, konst och housemusik
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP