Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATTACK - tanka

Duvhök blickstilla

spanar från äppelträdet

mjälla stekar syns

äter lunch vid fågelbord

snabba vingslag ger byte

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-24 18:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2019-01-25

  ULJO
Naturens lag
2019-01-25

  Niliboy
Huvva!
2019-01-25

  Feliaxel VIP
Alla måste få leva ,även duvhöken
2019-01-24

  Rise Little One
Livlig observation med naturen som motiv
2019-01-24

  Solstrale VIP
Bravo! ;)
2019-01-24

  Öknens Ros VIP
Vacker fågel med smak för, i deras intresse, delikatesser.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP