Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort från dig


vill absolut inte läsa vad du skriver. jag ser på handstilen. känner på kuvertet. det är från dig. du skriver inte med vanlig penna. du använder kniv. jag vet vad du vill. du vill ha något av mig som du själv saknar. du är avundsjuk på att jag äger förmågan att känna. men jag har lämnat dig utan att du märkte det. du märker aldrig nåt. jag vill gå till havet där vindarna blåser och rufsar om. kasta min sorg överbord. sorgen du lagt på mina axlar i alla år.
jag går till havet för att hela mig själv från dig. där blåser vindarna som de vill. helt bortom din kontroll.






Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-24 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP