Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Den gråa dimman sjunger i tysthet
med en trasig trumpet
Skriet hälsar på rädslan med en portion ångest
och bankar på bröstet förbjudna tankar

Piskan i huvudet förblindar dagarna
med dåligt omen
färgblinda färger formar vardagen
mellan dagen och natt
Verkligheten väcker Pandoras ask




Fri vers av Minona
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-24 18:41



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"Den gråa dimman sjunger i tysthet
med en trasig trumpet."
-
Vilka FÄRGER kan se och höra trumpetens klagande - skriken WOW - Ångest har präglat en mörklagd del av mitt liv så den här dikten talar till mitt inre !
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona