Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart ibis



Glaciärkantring.


Snart landar en svart ibis


vid Antarktis fot.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-24 18:59



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Tycker om
Mycket
2020-06-29

  Marita Ohlquist VIP
En skrämmande Haiku om växthuseffekten!
Bra skrivet.
2019-02-02

  juliaparkas17
Snyggt bildspråk!
2019-02-02

  Viksten
Vacker och balanserad
2019-01-24

  Solstrale VIP
Patosdikt... En av vikt!
2019-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk dikt.
Vacker i all sin tragedi.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP