Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto Även rosen fäller en tår


DET ÄR INTE SÅ

Jag ligger på soffan och vilar
Hör att du kommer hem
säjer hej och tar av dej ytterkläderna
Frågar lite om hur din dag varit
Du tar tidningen 
sätter dej och läser den
Det är så tryggt
när du är hemma.

Tillbaka till verkligheten
Det är inte så

Du lämnade jordelivet
och mej till ensamheten

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-24 19:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring
2019-01-25

  Feliaxel VIP
Svårt att bli ensam efter tvåsamheten
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP