Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SAMA RUM

 

Så andas vi 
du och jag
i samma rum 
en liten stund


Med slutna ögon 
förnimmer jag 
hur helt du fyller mej


Din luft är min
Min luft är din 
Men aldrig 
får jag röja kärleken 
M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-24 20:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert :)
2019-01-25

  Feliaxel VIP
Så fint
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP