Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synops

kärlekens vänskapsband
stördes en kylig kväll
vid busshållplats

avskedsorden svider ännu
med framtidsklok sarkasm

blir ingen avskedskyss i kväll
det var ändå för stark senap
på den korv du bjöd

© Bosse 24 januari 2019.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-24 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten