Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla har vi väl varit unga och dumma


Att försöka tänka
Utan vilja, att tänka efter varför.
Är ganska meningslöst.

Men det spelar ingen roll när man är full.
För det man inte kommer ihåg

Har inte hänt.




Fri vers av Hanna S
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-06-19 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S