Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kortfattat stycke kring egenkärlekens stora starka kraft, djupet är ytan och vice versa.


Jag vibrerar igen

Mina vingar flyger mig längre bort nu
Inom-bortom gränslösheten och kärlekens bestående ord
Den eviga musiken triumferar innanför hörselgången
Jag sjunger den, dansar den. Är den. Är, jag är.
Och Nirvanan starterar faktumet att livet är odödligt, egentligen.

Jag vibrerar igen.
Jag är.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-25 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln