Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närma dig mjukt och stilla

 

Om hon glömmer och 

inte minns.När hon 

tror att hon förlorat sitt 

hjärtas alla slag. 

När insikterna fått henne 

ner på knä. 

 

Be henne andas och i 

djupet förnimma att allt

inte varit förgäves. Hon 

har klarat resan mot sin

innersta krets. 

 

Hon kan leva och ta emot 

nutidens gåvor med ett 

tacksamt sinne. Berätta det 

för henne varje gång hon 

verkar ha glömt. 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-25 00:31



Bookmark and Share


  stefan.g
"Om hon glömmer" , "När insikterna fått", "Be henne andas" och "Hon kan leva". Dessa var för sig kunde bilda kapitel i en bok, men nu skapade dessa en- enstämmighet i det jag kopplar till hjärtats slag i dess vardags puls, i mötena och i alla utbyten av meningsfulla dryftande, där garden både faller och finns kvar...

Den innersta kretsen står dock alltid där....Andas, det har inte varit förgäves!

Mycket tänkvärd, lidelsefull och beundransvärd text. En text jag mer än gärna återkopplar till livet och kan återvända för att läsa, om och om igen.

Tack för läsningen! :-)
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP