Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som strömmar i oss


Allt som strömmar i oss
blod och tårar
är salt

Vi är vågor i ett hav




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-25 06:47



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint här om de vågor vi är och som strömmar oss genom livet
2020-11-28

  BenGust VIP
Strömvågat liv.
2019-02-03

  passeragå
Filosofisk stor liten dikt som jag verkligen gillar!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP