Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd


Var inte rädd lilla mamma

Vi ska bara återvända till
Platsen vi kommit ifrån

Var inte orolig

Vi ska alla komma dit

Vi minns den inte
men jag vet ändå

att där får själen ro




Fri vers av bittemi VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-26 12:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fin text som berör inom!
2019-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så fin och tröstande...
2019-05-05

  Anya VIP
Så ömsint till en mamma.
2019-02-01

  Lars Hedlin
Fint i beröring!
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text!
2019-01-28

  Respons VIP
Vackra rader!
2019-01-27

  Minkki VIP
ord som en hand att hålla i
2019-01-27

  Palett
Tankar inför dödens närmande i fin skrift !
2019-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och medkännande diktat om dödens ankomst.
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

bittemi VIP