Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är Inne i en spiral av händelser just nu!


När hoppet sakta dör!

När hoppet sakta dör

Vad finns kvar?

Varje natt blir sömnlös

 

Spridande avgrund

Allt närmar sig sakta

 Med en andfattig ton

 

Knottrande hud i isande vind

Som en dolk rakt in i hjärtat

Vart tog allt vägen?

 

Kommer allt tillbaka ?

Finns det något hopp?

Mitt ljus min låga min tur!

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-01-25

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-25 10:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppet får ingen förlora
men i mörkret kan vi förstora
minsta lilla låga
ger oss alltid en ny tåga

känner igen tankarna!

2019-02-07

    ej medlem längre
Berörande skrivet. Låt hoppet leva...
2019-01-27

  Maiah VIP
Det finns alltid hopp. Mörkare stunder kräver bara lite lugn och varsamhet
2019-01-26

  lila fjäderblomman VIP
Kära du, det finns högre syften med allt! Ge inte upp! Kramar
2019-01-26

  Alysse VIP
Förlora aldrig hoppet!
Så länge det finns hopp
finns ljus att finna
Snart vänder det
till det bättre
Tag hand om dig
Stor kram

2019-01-26

    ej medlem längre
Ljuset och hoppet kommer tillbaka en dag efter moln och efter regn.
2019-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Håll ut, hoppats
goda tankar sägs
ge bättre styrka
jag kan bara ett yrka
varje ljustanke ännu
mera bara dyrka!

2019-01-25

  Blomma-Stjärna VIP
står vi inför maktlöshet och skörhet -
kan en viss tröst finnas i att ge ord för det - hoppas jag!
Kram
2019-01-25

  StinaJ VIP
Berörande skriftat. Ljuset kommer åter min vän, det gör det alltid.
2019-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text!
Önskar dig allt gott!
2019-01-25

  Maria Sundelin VIP
Viktiga funderingar
Kramar
2019-01-25

  WyS VIP
Ibland är det svårt att se en andemening i det som sker! Ljuset återkommer fast natten känns lång och mörk!
2019-01-25

  ULJO
Hopp finns. Önskar dig allt gott. Ta hand om dig vännen
2019-01-25

  aol
Just såsom det blir i tunga stunder, men utan hopp vad vore jag då
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin