Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren desperation

Nyhetsuppläsaren i P1
talar upphetsat
om Ericssons rörelseresultat
men säger inget
om att Gud inte finns

Han orerar om teknikskiften
men berättar inte
att vi måste dö

Han utbreder sig
om stora marknader
men förklarar inte
att livet är en parentes
mitt i döden
och att kärlek
är ren desperation




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-25 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP